Преди няколко дни Jaguar Land Rover, позната вече като JLR, обяви

...
Преди няколко дни Jaguar Land Rover, позната вече като JLR, обяви
Коментари Харесай

Верни ли са слуховете за смъртта на Land Rover

Преди няколко дни Jaguar Land Rover, позната към този момент като JLR, разгласи своите проекти за бъдещето, които обаче провокираха леки обърквания.
 Jaguar Land Rover и по какъв начин новият екран на компанията ще бори вирусите и патогените в автомобила
Как Jaguar Land Rover бори вирусите в автомобила

Пандемията ще промени и автомобилите

В публично от компанията обявиха, че идната стъпка в проекта им за смяна към електрификация включва няколко аспекта.

Единият е, че заводът им в Мърсисайд, Англия, ще бъде изцяло видоизменен и в него ще бъдат създавани единствено електрически автомобили. Базата им в Улвърхемптън, Англия, пък ще смени името си от Engine Manufacturing Centre на Electric Propulsion Manufacturing Centre.
 Снимка 615272

Също по този начин през идващите пет години ще бъдат вложени 15 милиарда паунда за създаването на автономни, AI и цифрови технологии. По-важната част от известието обаче бе оповестяването на формацията House of Brands.

Или напряко казано, всеки един от моделите ще бъде изведен на напред във времето като бранд -  Range Rover, Defender, Discovery и Jaguar . И тъй като в известието на JLR на никое място не се споменава Land Rover се появиха изказвания в разнообразни медии, че това значи краят на Land Rover.
 Снимка 615273

Оказва се, че не е по този начин. От профилираното автомобилно списание са се свързали с JLR и от компанията са им разяснили, че няма да се отхвърлят от името Land Rover.
 Range Rover Evoque, паркетните джипове и стилът като метод на живот
Тест Драйв: Range Rover Evoque

С Еvoque няма да ни пристигна от вътрешната страна да изследваме девствената пустота, само че пък го имаме като възможност

" Неговият дух е - и ще продължи да бъде - решаваща част от нашата ДНК ", споделят от компанията в писмен отговор до Car and Driver. Сега ни остава да чакаме втората половина на годината, когато ще бъде показан напълно електрически Range Rover.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР